Om mig

Jaha, vad är nu det här undrar ni? Ännu en tjatig blogg om allt möjligt ointressant, en blogg som precis alla andra har?

Nja, kanske det, men förhoppningsvis kan jag locka till mig läsare som tycker det är kul med inredningstips och få insperation till att förnya och förändra sitt hem med enkla medel.

Jag älskar nämligen inredning, och tycker mig själv ha ganska bra smak också ?

Vem är då jag?

Jo, en helt vanlig kvinna i mina bästa år, tycker jag själv.

Jag bor tillsamman med min fantastiska sambo i vårt gemensamma lilla, men otroligt mysiga, hem som är fyllt med kärlek, inte bara till varandra utan givetvis också till våra älskade barn, våra familjer och våra fina vänner.

Jag är ingenting utan min familj, min sambo, mina barn och mina vänner och de utgör en stor del av min fritidssysselsättning och mitt liv, att umgås och vara runt dem ger mig en oändlig lycka som nog är svår att förklara för någon som inte är i samma situation, men jag hoppas att ni här kommer få en liten inblick i min vardag, vem jag är och vad min familj är för mig.

Vad kommer jag då berätta för er?

Om mig

Som jag nämnde tidigare så är ett av mina andra stora intressen inredning.

Bloggen kommer alltså handla om min vardag men mestadels kommer jag som sagt att dela med mig av vad som händer i mitt hem gällande inredning, möbler och andra saker och ting som gör att jag och min familj trivs så otroligt bra och verkligen kan kalla vårt hem för vår ”rofyllda oas” i detta annars så stressiga och intensiva svenska samhälle som vi lever i.

Jag önskar att alla någon gång ska få känna den riktiga ”hemmakänslan” som jag får när jag kliver in i mitt lilla hus och verkligen känner att jag kommit HEM. Hem till mig och mitt.

Ett hem kan dock se väldigt olika ut för alla men jag vill berätta för er om vad ett hem för MIG är.
Jag läser väldigt många andra bloggar och får mycket tips och ideér om vad ett hem är för andra och jag hoppas att jag här kan hjälpa till och att någon därute kan tycka att det är spännande att läsa om vad mitt hem är för mig.

Häng med vettja, det kan bli kul!

Följ min vardag och ge gärna ett litet avstamp att du varit här och hälsat på eller om just DU har några tips till MIG angående inredning. ?

Nu kör vi!
Välkomna!