Lite nya ljus är inköpta

Började dagen lite för tidigt, tyckte jag, men inte mina barn uppenbarligen.

Upp och hoppa direkt, men vad gör det när man tillsammans får starta dagen med frukost framför julkalender.

Har inte riktigt kommit in i den ännu och barnen är förtillfället inte helt fästa, men det känns lite som det är så varje år – det tar ett par dagar, sen är man fast och det värsta av allt är att den där tomheten brukar infinna sig när man vaknar i mellandagarna och inser att det bara är vanliga nyhetsmorgon som gäller i ett år framöver.

Fast å andra sidan brukar man vara rejält trött på allt som har med julen att göra då och vill bara återgå till normala rutiner igen.

Julkalendern gör att julkänslan infinner sig mer och mer, men det som kanske känns mest juligt just nu är när man svänger ner på stan.

Lite nya ljus är inköpta

Jul överallt! Pynt, ljus, musik och stressade människor som kryssar mellan varandra med femtioelva påsar.

Jag trivs med det sålänge jag själv inte är stressad eller känner att jag behöver panikhandla. Jag tycker bäst om att gå i min egen takt och titta, men även det kommer väl ändras här inom några dagar när jag inser att jag inte kryssat av hälften av allt som ska utföras på min långa att-göra-listan

Hann sticka inom favorit-ljus-butiken och köpa lite nya ljus, och inte vilka som helst denna gången.

Givetvis tänkte jag förgylla hemmet med lite extra jul så det fick bli med doft av kanel och apelsin denna gången.

Ni kommer märka att jag fullkomligt älskar doftsjus!

Har placerat dem på vardagsrumsbordet för att doften ska sprida sig så mycket som möjligt.

Åh, älskade juldofter, det borde vara jul två gånger per år istället.

Längtar till kvällsfikat när jag får inviga dem!